Gesproken en geschreven, voor ieder moment!

Met taal binden en boeien

Taal is mijn lust en mijn leven en dat geldt zeker ook voor het geschreven woord. Met het grootste plezier neem ik de pen ter hand waarna ik met woorden ga spelen. Woorden worden zinnen, zinnen worden een verhaal, uw verhaal. Of het nu gaat om het uitschrijven van een speech, het opstellen van een uitnodiging, het (her)schrijven van een jaarverslag, het schrijven van een inleidende tekst, een journalistieke bijdrage of een uitgeschreven interview, ik ga graag voor u aan de slag.

In een gesprek verkennen we samen de opdracht en geeft u mij heldere input. De ene keer praat u mij bij op hoofdlijnen en is het aan mij om het verhaal te maken, de andere keer geeft u mij uitgebreide en gedetailleerde informatie. Vervolgens bestaat voor mij de uitdaging eruit er een lopend en logisch verhaal van te maken. Een zakelijke tekst met een duidelijke doelstelling, een sfeerverhaal, een feestelijke speech, het kan allemaal. Aan de hand van de opdracht die u mij verstrekt en de doelgroep helder voor ogen hebbend, ga ik jongleren met woorden. Na eventuele feedback van uw zijde komt er een volgende versie totdat u uiteindelijk tevreden bent.

Taal kan mensen boeien en binden, taal kan mensen verbinden. Het is voor mij telkens een feest om daar uitvoering aan te geven. Schilderend met woorden, schilderend met zinnen naar een prima resultaat. Overigens kan dat ook in het Venloos dialect.

Met mijn pen geef ik graag vorm aan uw wensen!

Meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact op met mij.

Enkele bedrijven en organisaties waarvoor ik heb mogen schrijven:

Medewerking verleend aan Leesbevorderingsproject Lions club Venlo (bijdrage aan verhalenboek 4321… lees!)

Contactinformatie

Withuisveldstraat 10
5914 XP Venlo
06-28318181
info@woordenschilder.nl

© Copyright 2021 door enVisual vormgeving & webdesign