Gesproken en geschreven, voor ieder moment!

De dag van jullie leven

Waar twee harten elkaar gevonden hebben en eeuwige trouw wordt beloofd, past een plechtige maar vooral ook feestelijke viering. Twee geliefden die besluiten het levenspad voor altijd samen te willen bewandelen, lief en leed te delen, willen dat ten overstaan van familie, vrienden en bekenden laten blijken. Trouw uitspreken aan elkaar, trouw uitspreken aan de liefde: een moment dat iedere keer opnieuw weer goudomrand mag zijn.

Als BABS (buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand) ben ik verbonden aan de gemeente Venlo. Indien jullie in deze gemeente willen trouwen, zullen jullie daartoe contact dienen op te nemen met de afdeling burgerzaken van de gemeente Venlo. Met veel plezier zal ik desgewenst jullie huwelijk voltrekken.

Mochten jullie ervoor kiezen dat ik jullie trouwambtenaar ben voor een huwelijk buiten de gemeente Venlo, dan dienen jullie bij de betreffende gemeente te onderzoeken wat de mogelijkheden zijn om mij te benoemen tot trouwambtenaar voor één dag. Veel gemeenten willen daaraan meewerken, maar het is aan jullie zelf om die check vooraf te doen. Uiteraard kan er ook gekozen worden voor een ceremoniële dienst óf jullie zijn eerder al voor de wet getrouwd tijdens een eenvoudige bijeenkomst. De viering waarin ik dan voorga, is dan feitelijk een herbevestiging maar het is wel jullie feest!

Vanzelfsprekend gaan we vooraf uitgebreid met elkaar in gesprek. Ik wil jullie graag goed leren kennen om er een meer dan persoonlijke viering van te maken. Teksten, muziek, jullie beloftes aan elkaar, feestelijke inbreng van familie of vrienden: het moet allemaal kloppen en goed op elkaar zijn afgestemd. Zie het als een bruidstaart waarbij kleuren en smaken met elkaar harmoniëren. Hoe dichter ik bij jullie mag zijn, hoe beter de taart zal smaken. Samen laten we de champagne knallen. Een viering klein en intiem of een bruisend feest, het is aan jullie. Ik leid jullie graag door de viering heen. Daarbij mag er een traan van emotie zijn, maar ook de humor hoeft beslist niet te ontbreken.

Zo vieren we samen de liefde!

Meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact op met mij.

Huwelijk referenties

Loek gevraagd als BABS op onze bruiloft in de gemeente Peel en Maas. Loek is een echte woordenschilder te noemen, hoe hij van het fijne gesprek een prachtig verhaal weet te maken voor de ceremonie is geweldig! Het was een luchtige ceremonie met een mooi verhaal over ons leven, op een leuke manier verpakt. We hebben er enorm van genoten en kijken, mede dankzij Loek, terug op een fantastisch moment!
Bram en Ruud Faassen-Van Leuven

Peel en Maas, augustus 2023

Dankzij Loek kunnen wij terugkijken op een geweldige persoonlijke ceremonie!
Het begon al met het duidelijke en open gesprek vooraf, alles was bespreekbaar en mogelijk. Er werd overal rekening mee gehouden. Loek maakt van alle verhalen en feiten een lekker vlot verhaal waardoor de ceremonie een mooi geheel werd.
Loek bedankt!
Robin en Lieke van Lier

Venlo/Well, juni 2019

We kijken met veel plezier terug op een mooie huwelijksceremonie, waarbij Loek de persoonlijke en vrolijke sfeer zette. Met zijn humor en bijzondere wendingen in het verhaal wist hij iedereen bij de ceremonie te betrekken en voor een heel relaxte sfeer te zorgen. Geheel naar onze wens heeft Loek de ceremonie in ‘ut plat’ voltrokken. Voor onze voorstelling in het theater van het leven verdient hij dan ook een staande ovatie!

Danny en Yvonne Geelen

Venlo, mei 2019

Heb ik jullie huwelijk voltrokken en willen jullie graag laten weten wat jullie daarvan vonden? Schrijf jullie referentie en stuur deze in via het contactformulier op deze website. Alvast bedankt!
Loek Peters

De Woordenschilder

Onze huwelijksvoltrekking door Loek met zijn heerlijke humor en spitsvondige teksten hebben wij als een warm bad ondervonden. Ook zorgde hij voor een ontspannen sfeer waardoor het belangrijkste moment van deze dag top verliep. Kortom een aanrader
Sainabou en Jan van den Bongard

Tegelen, juni 2018

Vandaag is het alweer een maand geleden en nog maar een aantal dagen zijn we verwijderd van het definitief verlaten van het land. Wij willen je heel erg bedanken voor de mooie trouwceremonie die je hebt gegeven op 11 september. Wij vonden hem erg mooi en vooral heel persoonlijk! Bedankt daarvoor! Wij hebben echt een geweldige dag gehad en daar was de ceremonie een groot onderdeel van. Nogmaals bedankt!
Dave en Debby Webb

Venlo, oktober 2015

Contactinformatie

Withuisveldstraat 10
5914 XP Venlo
06-28318181
info@woordenschilder.nl

© Copyright 2021 door enVisual vormgeving & webdesign