Gesproken en geschreven, voor ieder moment!

Daar waar mensen samenkomen

Bij allerhande gelegenheden kunt u op mij rekenen. Of het nu gaat om het leiden van een paneldiscussie of het op me nemen van het dagvoorzitterschap, het meenemen van uw collega’s door een studiedag of het zijn van ceremoniemeester bij een groot feest, u kunt bij mij terecht. Op vriendelijke en duidelijke wijze zal ik vorm en inhoud geven aan de taak die u mij toevertrouwt. Vriendelijk en duidelijk in de voorbereiding, maar beslist ook bij de feitelijke uitvoering.

Als gewezen schooldirecteur en voorzitter van diverse verenigingen begeef ik mij makkelijk tussen de mensen. Daarbij weet ik snel de juiste toon te raken. Gekoppeld aan een duidelijke regievoering tijdens de activiteit, ontzorg ik u op de dag zelf dan ook graag. U kunt zich volledig focussen op de inhoud. De ene keer meewerkend en meedenkend, de andere keer volop genietend of mee feestend. Mocht de behoefte er zijn om samen met u ook aan de voorkant een deel van de organisatie op me te nemen, is dat beslist bespreekbaar. Organiseren en regelen is voor mij een soort tweede natuur.

Graag ga ik met u in gesprek om de mogelijkheden te verkennen. Al pratend zien we waar en hoe we elkaar kunnen aanvullen en of er daarbij een match is. Als die match er eenmaal is, gaan we er samen voor de volle honderd procent voor.

Met veel plezier en welbespraakt kan ik uw gids zijn!

Meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact op met mij.

Ondernemers Café Venlo

Ondernemers Café Venlo

Een periode lang mocht ik co-presentator zijn van het Ondernemerscafé Venlo. Het waren telkens boeiende bijeenkomsten in het prachtige Domani!

Contactinformatie

Withuisveldstraat 10
5914 XP Venlo
06-28318181
info@woordenschilder.nl

© Copyright 2021 door enVisual vormgeving & webdesign